Vraag een offerte aan:

Diensten

Verhuizingen

Verhuizen brengt vaak veel stres met zich mee. Ons doel is om uw verhuizing van A tot Z zorgeloos te laten verlopen zodat u zich kunt focussen op belangrijke zaken zoals afscheid nemen van de buren en de inrichting van uw nieuwe woning.

Kijk ook eens naar onze verhuizing checklist waar u een handig overzicht vindt van alles wat er bij een verhuizing komt kijken. Of kijk eens bij onze verhuizing tips voor handige tips tijdens uw verhuizing. 

Verhuisassistentie

Wilt u een verhuisbedrijf in de gemeente Groningen inhuren, maar heeft u vrienden/ familie die ook graag willen helpen? Via Snel en Wel Verhuizingen kunt u verhuisassistentie aanvragen. Onze verhuizers zullen u ondersteunen waar nodig en kunnen het nodige vervoer en materiaal verzorgen. U betaalt nooit meer dan de daadwerkelijk gemaakte uren (minimale afname is 3 uur), zo bent u verzekerd van ervaren mankracht om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 

Woningontruimingen

Snel en Wel Verhuizingen kan u op korte termijn helpen met woningontruimingen of het ontruimen van uw garage(box). Wij kunnen uw woning veegschoon opleveren zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Ook kunnen wij een gedeelte van uw inboedel verhuizen of opslaan, en het andere gedeelte naar de kringloop of stortplaats brengen.

Woningontruiming

Klusjesman

Tijdens uw verhuizing zijn er wellicht klusjes die blijven liggen. Onze klusjesman kan u tijdens uw verhuizing ontzorgen met meubilair dat gedemonteerd of gemonteerd moet worden. Ook kan hij voor u de gordijnrails, schilderijen en de tv ophangen, evenals de te verhuizen elektronica weer aansluiten. Onze klusjesman is veelzijdig en kan veel voor u betekenen.

 

 

 

Opslag

Bij Snel en Wel verhuizingen is inboedel opslaan ook mogelijk. Wij kunnen uw spullen zowel een lange als korte periode opslaan. Door middel van ons partnerschap met 1Box Self-Storage Groningen bieden wij u de mogelijkheid om uw spullen te stallen in een geconditioneerde en beveiligde loods. Uw persoonlijke opslagruimte wordt afzonderlijk bewaakt middels een eigen code en slot. Op deze manier zijn uw spullen altijd veilig opgeslagen. Ook hierin stellen wij ons flexibel op en zijn uw spullen 24/7 voor u bereikbaar. Wij kunnen uw opslag ophalen en weer thuis afleveren wanneer u het nodig heeft.

Als u kiest voor onze opslagservice krijgt u 10 gratis verhuisdozen.

Schuiven naar boven