Vraag een offerte aan:

Home-new

Vraag een offerte aan:

UITERMATE FLEXIBEL

7 dagen per week beschikbaar​

Opslag service

Voor een lange of korte periode

Prijs-Kwaliteit

Voordelig geprijsd, uitstekende kwaliteit

Verhuizen met Snel en Wel Verhuizingen

Gaat u verhuizen van of naar de provincie Groningen, Friesland of Drenthe? Dan zijn wij het verhuisbedrijf voor u. Wij zijn gespecialiseerd in kleine tot middelgrote verhuizingen. Uw verhuizing wordt met de grootste zorg uitgevoerd tegen een vriendelijk tarief. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Snel en Wel Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zeggen onze klanten?

 • 5 star review  Van start tot finish topservice. Zijn heel voorzichtig met je dierbare spullen. Zeer voorkomend en net team van jonge professionals. Hebben ervoor gezorgd dat de verhuizing heel fijn is verlopen. Zou ze iedereen kunnen aanraden.

  thumb B M
  7/31/2021

  5 star review  Verhuizen met Snel en Wel is een genot. Wij zijn nog nooit met zo veel rust verhuisd. Wij hebben echt achterover kunnen leunen en met veel plezier gekeken hoe ze alles in rap tempo maar tegelijkertijd secuur in- en uitladen. Plus het was gezellig! Ongelofelijk veel dank voor jullie harde werken: Beste verhuizing ever!

  thumb Alexander Pronk
  7/30/2021

  5 star review  Heel vriendelijk, denken goed mee en nog gezellig ook.

  thumb Yrenee Koen
  7/29/2021

  5 star review  Wij zijn bijzonder tevreden met Snel en Wel. De verhuizing verliep vlekkeloos en op rolletjes door een professionele aanpak. Zowel de verhuizing zelf als voorbereiding en afronding waren van prima kwaliteit. Door het enthousiaste jonge team werd de verhuizing in no time afgerond. Een aanrader voor een ieder die zich bij het verhuizen willen laten ontzorgen.

  thumb Peter Kruijt
  6/24/2021
 • 5 star review  Heel erg fijn verhuisbedrijf. Professioneel, hebben duidelijk plezier in hun werk, denken mee en zijn niet duur!

  thumb Monique Bueving
  6/04/2021

  5 star review  Snel en Wel maakt zijn naam waar! Prettige communicatie vooraf en tijdens de verhuizing, snel en professioneel verhuisd.

  thumb Marijn de Boer
  5/23/2021

  5 star review  Snel en Wel levert excellente service! Verhuizen is meestal een hectische en vermoeiende, maar met het professionele team van Snel en Wel liep alles super gesmeerd, zonder zorgen en met een grote smile! - service top: materiaal zoals dozen en dozen voor speciale items zoals hangkleding, schilderijen van te voren aan huis geleverd. Denken echt mee en kunnen alle support bieden die je nodig hebt. - kwaliteit: zeer voorzichtig met de spullen, erg scherp en vooruit denken en tegelijkertijd een enorm tempo! - prijs: zeer scherp, laat ik het zo zeggen ik ga nooit meer zelf slepen tijdens een verhuizing! Wij hebben veel verhuizingen gedaan, maar heb het nog nooit zo top meegemaakt. Wij kunnen ze dan ook van harte aanbevelen. Fam. Tabak (Groningen)

  thumb Viktor Tabak
  5/14/2021

  4 star review  Vriendelijke vlotte jongemannen met ervaring. Gaan zorgvuldig met de spullen om. Een aanrader!!

  thumb Linda Richetti
  4/07/2021
Schuiven naar boven