Vraag een offerte aan:

Home-new

Vraag een offerte aan:

UITERMATE FLEXIBEL

7 dagen per week beschikbaar​

Opslag service

Voor een lange of korte periode

Prijs-Kwaliteit

Voordelig geprijsd, uitstekende kwaliteit

Verhuizen met Snel en Wel Verhuizingen

Gaat u verhuizen van of naar de provincie Groningen, Friesland of Drenthe? Dan zijn wij het verhuisbedrijf voor u. Wij zijn gespecialiseerd in kleine tot middelgrote verhuizingen. Uw verhuizing wordt met de grootste zorg uitgevoerd tegen een vriendelijk tarief. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Snel en Wel Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zeggen onze klanten?

 • 4 star review  Top service. Vriendelijk, snel, professioneel. Kreeg dozen en inpakmateriaal ruim van te voren geleverd en werd ook snel weer opgehaald nadien. Meubels uit en in elkaar ging ook heel goed en snel. Enige minpunt vind ik de prijs die ik voor mijn eenpersoons huishouden (dat in een halve dag klaar was) moest betalen. Begrijp het ook wel want zij kunnen niet 2 kleine verhuizingen op 1 dag doen. De verhuisdag zelf ging soepel, gezellig ook. Ik heb nog nooit zo'n stressloze verhuisdag gehad! Ik kan ze zeker aanraden.

  thumb Mikki de Jager
  9/24/2021

  5 star review  De heren van Snel en Wel hebben uitstekend werk geleverd! Het verhuizen vanuit mijn oude woning naar de nieuwe ging perfect; de communicatie, de voorbereiding, het in- en uitladen. En alles zonder enige beschadiging aan inboedel of aan de woning. De mannen verdienen absoluut 5 sterren en zijn aan te raden voor elke verhuizing.

  thumb Ian
  9/22/2021

  5 star review  Snel en Wel Verhuizingen hebben ons verhuisd van Rotterdam naar Delfzijl. Communicatie was helder en duidelijk. De mannen gingen goed georganiseerd te werk en er werd zuinig met onze spullen omgegaan. Wij zijn zeer tevreden over Snel en Wel Verhuizingen.

  thumb Melvin Keizer
  9/09/2021

  5 star review  Grote verhuizing (naar andere kant van het land) perfect verzorgd. Na het opvragen van twee offertes bleek dat Snel en Wel verhuizingen veel voordeliger is. Aanrader.

  thumb Michel
  8/28/2021
 • 5 star review  Wat een professionele aanpak. Alle spullen worden met zorg in- en uitgeladen, zonder beschadigingen. De dienstverlening gaat zover als jij dat wilt, dus: zij doen alles voor je of je helpt zelf en beetje mee. Snel en Wel: een aanrader!

  thumb Theo Laan
  8/17/2021

  5 star review  Ik raad iedereen dit bedrijf aan als je gaat verhuizen. Vooraf komen ze even langs om te bekijken hoeveel spullen je hebt en wat de kosten gaan worden. Op de verhuisdag zelf werkten ze snel en voorzichtig en achteraf vragen ze ook of wij schade hebben gezien aan onze spullen. Al met al een prettige ervaring tegen redelijk lage kosten.

  thumb Wietse Oosterbeek
  8/13/2021

  5 star review  Wij zijn gister verhuisd en wat fijn dat de mannen van snel en wel ons hielpen. Enorm vriendelijk en behulpzaam. We hebben zonder stress de dag beleefd. Alles met evenveel zorg en voorzichtigheid en toch heel rap. Geweldig, bedankt heren!

  thumb Jolanthe Andelbeek
  8/13/2021

  5 star review  Supergoeie ervaring met deze verhuizers. Professioneel, goed bereikbaar, snel & keurig werk afgeleverd!

  thumb Gerlanda Drenth
  8/03/2021
Schuiven naar boven