Vraag een offerte aan:

Home-new

Vraag een offerte aan:

UITERMATE FLEXIBEL

7 dagen per week beschikbaar​

Opslag service

Voor een lange of korte periode

Prijs-Kwaliteit

Voordelig geprijsd, uitstekende kwaliteit

Verhuizen met Snel en Wel Verhuizingen

Gaat u verhuizen van of naar de provincie Groningen, Friesland of Drenthe? Dan zijn wij het verhuisbedrijf voor u. Wij zijn gespecialiseerd in kleine tot middelgrote verhuizingen. Uw verhuizing wordt met de grootste zorg uitgevoerd tegen een vriendelijk tarief. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Snel en Wel Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zeggen onze klanten?

 • 5 star review  Snel en Wel levert excellente service! Verhuizen is meestal een hectische en vermoeiende, maar met het professionele team van Snel en Wel liep alles super gesmeerd, zonder zorgen en met een grote smile! - service top: materiaal zoals dozen en dozen voor speciale items zoals hangkleding, schilderijen van te voren aan huis geleverd. Denken echt mee en kunnen alle support bieden die je nodig hebt. - kwaliteit: zeer voorzichtig met de spullen, erg scherp en vooruit denken en tegelijkertijd een enorm tempo! - prijs: zeer scherp, laat ik het zo zeggen ik ga nooit meer zelf slepen tijdens een verhuizing! Wij hebben veel verhuizingen gedaan, maar heb het nog nooit zo top meegemaakt. Wij kunnen ze dan ook van harte aanbevelen. Fam. Tabak (Groningen)

  thumb Viktor Tabak
  5/14/2021

  4 star review  Vriendelijke vlotte jongemannen met ervaring. Gaan zorgvuldig met de spullen om. Een aanrader!!

  thumb Linda Richetti
  4/07/2021

  5 star review  Een supergemotiveerde club van professionals die hun naam alle eer aandeden. Wij waren zeer tevreden!

  thumb Hans Oostmeijer
  3/28/2021

  5 star review  Snel & Wel Verhuizingen maakt de naam helemaal waar. De verhuizers denken mee, zijn zorgvuldig, professioneel en ook niet onbelangrijk: vrolijk. Bij een volgende verhuizing zal ik zeker weer gebruik maken van de dienstverlening van dit bedrijf. Dikke pluim!

  thumb Nanja Beekhuis
  3/28/2021
 • 5 star review  Top verhuizers, ze down hun naam eer aan!

  thumb Esther de Jong
  3/06/2021

  5 star review  Ik raad dit verhuisbedrijf zeker aan. Ze zijn meedenkend, flexibel en professioneel. Mijn verhuizing ging vlot en gestructureerd. Bedankt voor de goede service Snel en Wel verhuizingen!

  thumb N P
  3/04/2021

  5 star review  We hebben met ons kantoor gebruik gemaakt van de service van Snel en Wel Verhuizingen. Verhuizen is geen leuke bezigheid, maar met Snel en Wel is het zeer dragelijk. Professioneel, vrolijk, zeer goed bereikbaar en ze weten van aanpakken. Kortom ik kan deze heren alleen maar aanbevelen!

  thumb Werner Laicht
  2/22/2021

  5 star review  hele vriendelijke en geschikte verhuizers! zeer flexibel en meedenkend

  thumb Mirjam Oving
  1/17/2021
Schuiven naar boven