Vraag een offerte aan:

Home

5-min
3-min
4-min
2-min
1-min
previous arrow
next arrow
Vraag een offerte aan:

Snel en Wel Verhuizingen

Hét verhuisbedrijf in Groningen waar maatwerk, flexibiliteit en kwaliteit de belangrijkste speerpunten zijn. Wij zijn gespecialiseerd in kleine tot middelgrote verhuizingen en seniorenverhuizingen. Uit ervaring weten wij dat een verhuizing vaak niet goed uitkomt. Daarom stellen wij ons uitermate flexibel op en zijn wij 7 dagen per week beschikbaar om uw verhuizing te verzorgen. Het is zelfs mogelijk om de verhuizing buiten reguliere kantooruren om uit te voeren. Door onze kundige en beheerste aanpak zullen wij al uw zorgen omtrent het verhuizen ontnemen. Het maakt niet uit of u alleen wilt verhuizen, hulp wilt bij het in- en uitpakken, een deel naar de kringloop wilt laten brengen of een gedeelte wilt laten opslaan, bij ons is het mogelijk!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Snel en Wel Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zeggen onze klanten?

Cijfer: 10

Echt super! Vriendelijke, vlotte en keurige jongens!
Antje Wesselink
Particuliere Verhuizing

Cijfer: 9,0

Onze Verhuizing is keurig verzorgd door deze toppers. Zelfs met deze hitte zijn ze niet te stoppen. Alles keurig netjes voor elkaar. Super!
Erik van Vliet
Particuliere verhuizing

Cijfer: 9,0

Onze verhuizing door Snel en Wel Verhuizingen was tip top in orde. Alles was goed verzorgd en erg soepel verlopen.
W. de Groot
Particuliere verhuizing en klusjesman

Cijfer: 8,5

Een heel goed verhuisbedrijf. Reageren snel, snel en erg netjes in het verhuizen en ook nog eens heel erg betaalbaar. Een aanrader dus!
Tom, Agatha en Mees
Particuliere verhuizing
Schuiven naar boven