Inboedel opslaan

Gaat u verhuizen en wilt u uw inboedel opslaan? Dat kan bij Snel en Wel Verhuizingen. In de ideale situatie verplaatst u de spullen direct van de huidige naar de nieuwe woning. Toch kan het voorkomen dat dit niet mogelijk is. Hetzij dat u moet wachten op de sleutel, of dat u eerst nog gaat verbouwen voordat u het huis betrekt. Op dat moment kunt u gebruikmaken van onze inboedelopslag in Groningen.

Inboedelopslag is veilig en efficiënt

Bij Snel en Wel hebben wij grote loodsen waar wij uw inboedel kunnen opslaan. U kunt ervan uit gaan dat uw inboedel veilig opgeslagen wordt. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om uw spullen te stallen in een geconditioneerde en beveiligde loods. Zo weet u zeker dat uw inboedel net zo mooi terug komt als hoe u het achter liet.

U kunt uw interieur zelf naar onze inboedelopslag brengen, maar wij kunnen de spullen ook voor u ophalen. Wanneer het tijd is om uw nieuwe woning te betrekken, zullen wij de spullen thuis afleveren. Snel en Wel maakt werk van uw verhuizing.

Wanneer kunt u gebruikmaken van inboedelopslag?

Een verhuizing brengt veel hectiek met zich mee, daarom willen wij u totaal ontzorgen. Er zijn meerdere momenten waarop inboedelopslag een handige oplossing is:
U heeft een dubbele inboedel doordat u gaat samenwonen.
U gaat kleiner wonen, waardoor u de tijd nodig heeft om de spullen uit te zoeken.
De nieuwe woning moet eerst verbouwd worden, voordat de spullen overgezet kunnen worden.
U bent nog op zoek naar een nieuwe woning, maar uw huis is wel al verkocht.
Wilt u inboedel opslaan en weten hoeveel opslagruimte u nodig heeft? Onze medewerkers weten als geen ander hoe ze een ruimte optimaal kunnen benutten. Vraag advies aan onze verhuisexperts, zodat we uw inboedel effectief kunnen opbergen.

Flexibele opbergmogelijkheden tijdens uw verhuizing

Bij ons verhuisbedrijf kunt u tijdelijk uw spullen onderbrengen totdat ze verhuist kunnen worden naar de nieuwe locatie. Het is belangrijk om te weten dat u normaalgesproken tussentijds niet bij uw spullen kunt. Uiteraard kunnen we in overleg kijken wat we voor u kunnen betekenen wanneer u iets nodig heeft.

Wij zijn zeer flexibel. Wanneer het tijd is om uw inboedel uit de opslag te halen kunt u contact met ons opnemen. We leveren de spullen bij u thuis af zodra u ze nodig heeft.

Wat kost het om spullen tijdelijk op te bergen?

We kunnen geen vaste prijs geven wanneer het gaat om de huur van een inboedelopslag in Groningen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van meerdere factoren, waaronder:

  • De afmeting van de ruimte;
  • De hoeveelheid spullen die u tijdelijk wilt opbergen;
  • De huurperiode;
  • Extra opties: verhuisdozen, inpakmateriaal, e.d.;

Wanneer u kiest voor onze opslagservice ontvangt u 10 gratis verhuisdozen. Wilt u weten wat het kost om spullen op te slaan? Dan kunt u door ons een offerte op laten stellen. U betaalt bij ons een vast maandbedrag voor de opslag van uw inboedel.

Inboedel opslaan

Verhuizen betekent niet altijd dat u de inboedel van uw oude huis meteen naar het nieuwe huis kan verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

  • Samenwonen waarbij twee inboedels worden samengevoegd
  • Een verbouwing van het nieuwe huis waardoor u er nog niet in kunt trekken
  • Een (tijdelijk) kleinere woning waarin u niet voldoende ruimte heeft

Wat de reden ook is, wij bieden u de oplossing in de vorm van tijdelijke opslag die u naast onze verhuishulp kunt huren. Uiteraard kunt u onze verhuishulp vragen om uw inboedel naar de tijdelijke opslag te brengen. Wilt u meer weten over de opslag mogelijkheid? Kijk dan gerust op onze pagina over inboedel opslaan.

1100+ tevreden klanten

Laat uw inboedel opslaan door Snel en Wel Verhuizingen

Wij begrijpen dat een verhuizing veel stress kan opleveren. Het is ons doel om deze ervaring zo prettig mogelijk voor u te maken. Daarom bieden wij een complete dienstverlening zoals een senoirenverhuizing, inclusief een haal- en brengservice. Zo bespaart u tijd en u hoeft niet zelf vervoer te regelen om de spullen heen en weer te rijden.

U bepaalt zelf hoe lang u gebruik wilt maken van onze diensten. Laat uw bankstel, eettafel of vitrinekast veilig opbergen. Schakel de hulp in van Snel en Wel verhuizen en laat uw inboedel opslaan.

Waarom mensen voor ons kiezen:

7 dagen per week beschikbaar
Uitstekende service voor een voordelige prijs
Persoonlijke benadering
Wilt u meer informatie? neem dan gerust contact op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden

Hulp nodig met verhuizen?

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we u helpen?