Particuliere verhuizingen

Onze particuliere verhuizingen zijn bedoeld voor iedereen die een hele inboedel of een deel daarvan wil laten verplaatsen naar een nieuwe woning. Of u nu een eengezinswoning heeft of een gezin dat uit meerdere personen bestaat, wij lossen het op. Van complexe en omvangrijke opdrachten tot het verplaatsen van enkele spullen, Snel & Wel Verhuizingen maakt werk van particuliere verhuizingen.

Vertrouw op maatwerk

Onze flexibele verhuisopties gaan verder dan onze uitgebreide beschikbaarheid. Daarom kunt u bij ons vertrouwen op maatwerk. Wij passen onze dienst aan op uw situatie. Denk hierbij aan het formaat van de particuliere verhuizing. Een herenhuis met grote meubelstukken zal bijvoorbeeld meer mankracht vragen dan een eengezinswoning.

Wij zoeken samen met u naar de perfecte oplossing om uw inboedel veilig en efficiënt over te brengen naar uw nieuwe adres. Wanneer het niet mogelijk is om uw inboedel direct te verhuizen, kunnen wij uw inboedel opslaan. Wij leveren altijd maatwerk, ongeacht de dienst die u bij ons afneemt. Wilt u al uw meubilair laten verhuizen of zoekt u naar hulp bij het inpakken of uitpakken van uw huishouden? Wij maken er werk van!

Voordelige particuliere verhuizingen

Er zijn veel verhuisbedrijven die een verhuizing voor particulieren aanbieden. Wij onderscheiden ons met een eerlijke prijs en een kwalitatieve service. Wij zijn namelijk pas tevreden met dienstverlening, wanneer u dat ook bent. We spreken van te voren af welke diensten u bij ons afneemt en rekenen enkel de uren die wij bezig zijn.

U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke benadering, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen. We maken goede afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd wat onze dienst kost? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op die aansluit bij de grootte en complexiteit van uw klus.

Voordelige particuliere verhuizingen

Er zijn veel verhuisbedrijven die een verhuizing voor particulieren aanbieden. Wij onderscheiden ons met een eerlijke prijs en een kwalitatieve service. Wij zijn namelijk pas tevreden met dienstverlening, wanneer u dat ook bent. We spreken van te voren af welke diensten u bij ons afneemt en rekenen enkel de uren die wij bezig zijn.

U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke benadering, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen. We maken goede afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd wat onze dienst kost? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op die aansluit bij de grootte en complexiteit van uw klus.

Wat zijn de voordelen van particulier verhuizen?

Wanneer u een nieuwe woning heeft gekocht, moeten er genoeg keuzes gemaakt worden. Eén belangrijke keuze is of u de inboedel zelf gaat verplaatsen of dat u deze klus uitbesteed aan een professionele partij. Door uw particuliere verhuizing over te laten aan ons verhuisbedrijf, zult u van de volgende voordelen profiteren:

Efficiënte werkwijze die tijd bespaart;

Uw spullen worden veilig van de ene naar de andere locatie gebracht;

Bespaar kosten op randzaken, zoals verhuisdozen;
Een passende verhuiswagen voor iedere klus;

Erkende Verhuizers;

Verhuizen tegen een scherpe prijs.
Wij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Onze verhuisservice voor particulieren neemt u deze zorg uit handen.

Flexibele verhuisopties voor particulieren

Wij vinden het belangrijk dat u het perfecte moment kunt kiezen waarop u wilt verhuizen. Flexibiliteit is daarom een belangrijk onderdeel van binnen onze dienstverlening. Voor de exacte mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we samen het ideale moment kunnen vinden.

Het is ons doel dat u als particulier zo min mogelijk zorgen heeft van de verhuizing. Daarom kunt u bij ons precies aangeven wat u van ons verwacht. Deze service kunt u tevens verwachten bij senioren-verhuizingen. In overleg kunnen we veel voor u betekenen, want onze service staat als een huis.

1100+ tevreden klanten

Veilig verpakt van A naar B

Voor veel mensen is een verhuizing het moment om nieuwe spullen aan te schaffen. Daarom wilt u geen geld kwijt zijn aan eventuele schade aan uw bezittingen. Wij zorgen er daarom voor dat uw eigendommen zonder schade bij uw nieuwe woning aankomen. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige verhuismateriaal, zoals:

  • Verhuisdozen;
  • Afdekdekens;
  • Bubbeltjesplastic en serviespapier;
  • Efficiënte vervoermiddelen;

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u straks met gebroken servies aan het diner zit, want wij verpakken uw breekbare spullen met zorg. Mocht er toch iets fout gaan, bent u bij ons goed verzekerd voor eventuele schade aan uw eigendommen. Uiteraard doen wij ons uiterste best om dit te voorkomen.

Haal uw verhuisdozen bij Snel en Wel

Om uw eigendommen gemakkelijk over te brengen, is het belangrijk om ze goed te verpakken. We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen verhuisdozen voor het oprapen heeft. Daarom bieden wij de optie om verhuisdozen te kopen of te huren, die u tijdens de particuliere verhuizing kunt gebruiken.

U heeft de keuze uit verschillende formaten. Zo is het voor zwaardere spullen, zoals boeken, verstandig om voor een kleinere doos te kiezen. Wilt u uw garderobe gemakkelijk vervoeren? Dan kunt u kiezen voor een speciale garderobeverhuisdoos. Hier kunt u al uw kleding eenvoudig aan de stang hangen, zonder dat het kreukt. Vanuit de doos hangt u de kledingstukken zo in de kast van uw nieuwe huis.

Vakkundige particuliere verhuizingen

Iedere verhuizing is verschillend. Wij hebben een ruime ervaring met woningen in alle soorten en maten, waardoor we precies weten hoe we de klus moeten klaren. Sommige woningtypes zijn ingewikkelder en vragen een passende oplossing. Veel stadswoningen staan bekend om de smalle gangen en trapgaten. Veel grotere meubelstukken passen in dit geval niet door het trapgat. Voorkom dat u op de trap vaststaat terwijl u de bank naar uw woonkamer tilt en schakel de hulp in van onze vakkundige verhuizers.

Om uw meubilair toch op de juiste verdieping te krijgen, maken we gebruik van een verhuislift. Uiteraard gebruiken we dit hulpmiddel ook om spullen snel en effectief naar beneden te brengen. Met onze particuliere verhuizingen is passen en meten in krappe doorgangen verleden tijd.

Wij bieden een complete dienstverlening

Wij hebben één doel: een verhuisdag zonder stress. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de particuliere verhuizing. Wij bieden een complete dienstverlening, waarbij u kunt rekenen op onze hulp. Wanneer u zelf wilt meehelpen, is dat uiteraard mogelijk. Dan kunt u kiezen voor de verhuisassistentie, waarbij onze ervaren medewerkers u waar nodig assisteren.

Wij zitten al meerdere jaren in het vak en kennen de verhuistips en tricks, waarmee u. Die delen we natuurlijk graag met u. Bent u bang dat u iets vergeet? Bekijk onze verhuischecklist. Of wilt u zeker weten hoe u een breekbaar artikel goed kunt inpakken? Wij helpen u graag.

Waarom mensen voor ons kiezen:

Erkende Verhuizer

Uitstekende service voor een voordelige prijs
Persoonlijke benadering
Wilt u meer informatie? neem dan gerust contact op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden

Snel en Wel maakt werk van uw particuliere verhuizing

Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in verhuizingen voor particulieren. Op ieder moment van de week zijn wij beschikbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat wij u een gepersonaliseerde prijsindicatie kunnen bieden. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk op uw aanvraag te reageren, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

In overleg bepalen we welke werkzaamheden u aan ons uitbesteedt en welke u eventueel zelf oppakt. Zo bepaalt u zelf de omvang van onze voordelige dienstverlening. Verwacht u een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs? Schakel dan de hulp in van Snel en Wel Verhuizingen voor al uw particuliere verhuizingen.

Hulp nodig met verhuizen?

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we u helpen?