Over Snel en Wel Verhuizingen

Hét verhuisbedrijf in Groningen waar maatwerk, flexibiliteit en kwaliteit de belangrijkste speerpunten zijn. Wij zijn gespecialiseerd in kleine tot middelgrote verhuizingen en seniorenverhuizingen. Uit ervaring weten wij dat een verhuizing vaak niet goed uitkomt. Daarom stellen wij ons uitermate flexibel op en zijn wij 7 dagen per week beschikbaar om uw verhuizing te verzorgen. Het is zelfs mogelijk om de verhuizing buiten de reguliere kantooruren uit te voeren. Door onze kundige en beheerste aanpak zullen wij al uw zorgen omtrent het verhuizen ontnemen. Het maakt niet uit of u alleen wilt verhuizen, hulp wilt bij het in- en uitpakken, een deel naar de kringloop wilt laten brengen of een gedeelte wilt laten opslaan, bij ons is het mogelijk!

De eigenaren aan het woord

Welkom op onze website, wij zijn Tristan Koen en Thomas Wolt. Beide zijn we trotse eigenaren van ons mooie verhuisbedrijf. Wij zijn ons verhuisbedrijf gestart om aan de vraag naar flexibiliteit in de verhuisbranche te voldoen. We steken dan ook het liefst, zeven dagen per week, onze handen uit de mouwen om voor u te sjouwen! Wij hebben service, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo kunt u bij ons 7 dagen in de week, en buiten kantooruren om, terecht voor uw verhuizing.

Met onze jeugdige energie en ruim 7 jaar ervaring in het verhuisvak kunnen wij u kundig adviseren en verhuizen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Ontdek hoe wij te werk gaan

Hulp nodig met verhuizen?

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we u helpen?