Verhuizen bedrijf

Bij het verhuizen van een bedrijf komt nog meer kijken dan bij een normale verhuizing. Naast de grote hoeveelheid aan spullen, is het bij bedrijfsverhuizingen belangrijk om de integriteit te waarborgen. Daarnaast spelen ook commerciële belangen een rol bij een zakelijke verhuizing. U wilt natuurlijk dat uw bedrijf zo snel als mogelijk ‘back to business’ kan na de verhuizing.

Erkende Verhuizer

Vertrouwd verhuizen

Opslag service

Voor een lange of korte periode

Prijs - Kwaliteit

Voordelig geprijsd, uitstekende kwaliteit

Laat uw bedrijf verhuizen

Bovenstaande zijn allemaal redenen waarom u ervoor kiest om het verhuizen van uw bedrijf over te laten aan een professionele verhuizer die efficiënt en effectief omgaat met de kostbare tijd.

Benieuwd naar de kosten van een bedrijfsverhuizing? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Snel en Wel. Wij zijn actief in én rondom de stad Groningen. Samen met u kijken we dan naar uw planning en naar de omvang van de verhuizing, zodat we u een accuraat kostenplaatje kunnen geven van het verhuizen van uw bedrijf.

Uw bedrijf verhuizen volgens plan

Voor het verhuizen van een bedrijf is een nauwkeurige planning noodzaak. Door onze ruime ervaring met bedrijfsverhuizingen, is het maken van een goed draaiboek één van onze speerpunten geworden. Niet alleen zorgt dit draaiboek of planning ervoor dat onze vakprofessionals precies weten wanneer er wat moet worden verhuisd, maar zorgt het ook voor een stukje zekerheid voor u. De planning is, samen met de bedrijfsverhuizing checklist, de leidraad voor uw verhuizing. 

Met een goede planning in combinatie met de checklist voor de bedrijfsverhuizing, kunt u uw klanten tijdig informeren en voorbereiden op de aanstaande verhuizing van uw bedrijf. Ons streven is dan ook om uw klanten geen hinder te laten ondervinden van de verhuizing.

Alle nodige materialen voor het verhuizen van uw bedrijf

Wanneer u uw bedrijf door Snel en Wel laat verhuizen, kunt u er vanuit gaan dat alles voor u wordt geregeld. Wij hebben naast vakkundig personeel alle nodige materialen en gereedschappen in huis om uw bedrijf te verhuizen.

Naast de standaard materialen zoals steekwagens, verhuisdozen en beschermingsmaterialen, beschikken wij ook over een verhuislift. Deze zetten we in wanneer uw bedrijf meerdere etages beslaat, of wanneer uw bedrijf op de eerste of tweede etage gevestigd is. Met onze verhuislift zorgen we dat uw meubilair zorgvuldig maar snel naar beneden wordt vervoerd, waar we het vervolgens verder kunnen transporteren.

Bedrijfsverhuizing checklist

Het verhuizen van een bedrijf is anders dan een particuliere verhuizing, omdat u naast het verplaatsen van inboedel rekening moet houden met klanten. Om hinder voor uw klanten te voorkomen helpt een goede planning. Maar om de verhuizing volledig in goede banen te leiden, is het verstandig een checklist te gebruiken die er voor zorgt dat u niks vergeet.

Om u nog meer te ontzorgen voor uw aanstaande bedrijfsverhuizing hebben wij voor u de checklist verhuizing bedrijf opgesteld die u kunt gebruiken. Ons advies is om deze checklist altijd te gebruiken.

Een aantal punten van de checklist lijken voor de hand liggend, maar kunnen in de hectiek van het verhuizen makkelijk vergeten worden. Het laatste wat u wilt is dat de verhuizing vertraging oploopt, doordat een eerdere stap in het proces is vergeten. Dit voorkomt u simpel met het gebruik van de checklist.

1100+ tevreden klanten

Onze werkwijze

Snel en Wel is een jong bedrijf met tevens jonge en energieke verhuisprofessionals. Dit is ook hoe wij te werk gaan. We zijn trots op ons werk en doen dit met veel plezier. Passend bij de jonge en energieke werksfeer, zijn wij zeer flexibel inzetbaar. Wij begrijpen namelijk dat verhuizen nooit goed uitkomt.

Flexibel is bij Snel en Wel ook écht flexibel. Wij staan namelijk zeven dagen per week voor u klaar. Ook in de avonduren. Door op deze manier maatwerk te leveren, beperken we hinder die uw bedrijf ondervindt van de verhuizing. Tijd is geld en flexibiliteit is de mouw die wij daar voor u aan passen.

Onze werkwijze

Snel en Wel is een jong bedrijf met tevens jonge en energieke verhuisprofessionals. Dit is ook hoe wij te werk gaan. We zijn trots op ons werk en doen dit met veel plezier. Passend bij de jonge en energieke werksfeer, zijn wij zeer flexibel inzetbaar. Wij begrijpen namelijk dat verhuizen nooit goed uitkomt.

Flexibel is bij Snel en Wel ook écht flexibel. Wij staan namelijk zeven dagen per week voor u klaar. Ook in de avonduren. Door op deze manier maatwerk te leveren, beperken we hinder die uw bedrijf ondervindt van de verhuizing. Tijd is geld en flexibiliteit is de mouw die wij daar voor u aan passen.

Hoe het werkt

Offerte aanvragen

U neemt contact met ons op en vraagt een offerte aan

w

Maatwerk

We komen langs om de verhuizing te bespreken

Offerte ontvangen

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Verhuizen

De verhuizing kan beginnen

Anneke Bouw

“Een paar weken geleden zijn wij verhuisd met Snel en Wel. De afspraken waren duidelijk, we kregen de dozen ruim van tevoren, en de verhuisdag zelf verliep vlekkeloos. De heren waren een topteam met elkaar en in de samenwerking met ons. Ze werkten heel professioneel en waren inderdaad snel en wel en heel vrolijk. De prijs-kwaliteit was prima. Kortom ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.”

Welke soorten bedrijven wij verhuizen

Als verhuisbedrijf hebben wij al menig bedrijf in Groningen en omstreken verhuisd. Met de moderne verhuismaterialen en onze gedreven verhuizers kunnen wij praktisch elk bedrijf verhuizen. Snel en Wel is dan ook niet branchegebonden.

Enkele voorbeelden van branches waarbinnen we hebben verhuisd:

  • Hotels
  • Kantoren
  • Detailhandel
  • Witgoed

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het verhuizen van uw bedrijf? Dan kunt u het beste vrijblijvend een offerte aanvragen. Samen met u brengen we dan uw onderneming in kaart en maken vervolgens een offerte op maat. Naast bedrijven doen we ook veelvuldig particuliere verhuizingen en zijn we gespecialiseerd in senioren verhuizingen. Door al deze ervaring weet u dat uw spullen in goede handen zijn.

Vraag een offerte aan voor het verhuizen van uw bedrijf

Bent u uw pand met uw bedrijf ontgroeid en gaat u daarom verhuizen? Laat dan Snel en Wel uw bedrijfsverhuizing doen. Met de mogelijkheid om buiten kantooruren te verhuizen, zorgen onze vakprofessionals voor een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe kantoor of pand.

Vraagt u uw offerte bij ons aan, dan reageren wij razendsnel met een vriendelijke prijs. Zo weet u snel waar u aan toe bent en kunt u uw draaiboek zo snel mogelijk op orde brengen. Wij staan klaar voor het verhuizen van uw bedrijf!

Waarom mensen voor ons kiezen:

Erkende Verhuizer

Uitstekende service voor een voordelige prijs
Persoonlijke benadering
Wilt u meer informatie? neem dan gerust contact op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden

Hulp nodig met verhuizen?

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we u helpen?