Verhuishulp

Verhuishulp van Snel en Wel in Groningen brengt uw oude thuis naar uw nieuwe huis! Verhuizen kan een stressvolle en intensieve periode zijn. Wij begrijpen dan ook dat u dit zorgvuldig wilt laten doen. In ieder geval voor een deel, want sommige dingen doet u liever zelf. Daarom bieden wij naast onze volledige verhuizingen: verhuishulp op maat. Daarmee kiest u zelf waar u onze verhuizers voor in zet.

Inhuren van onze verhuishulp

Door het inhuren van onze verhuis hulp kunt u gerust verhuizen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de zware spullen door onze professionals te laten verhuizen terwijl u zelf de spullen verhuist die makkelijk hanteerbaar zijn.

Verhuizen is een vak apart. Waar u misschien eens per 10 jaar of zelfs nog minder vaak verhuist, doen wij dit dagelijks. Wij hebben alle kneepjes van het vak in de loop van de jaren geleerd. Daarnaast hebben we alle nodige materialen in huis om uw verhuizing makkelijk te maken. Het enige wat u hoeft te doen is instructies geven aan de verhuishulp.

Waarom een verhuishulp?

Als u al eens eerder bent verhuisd, weet u dat dit een stressvolle en drukke periode is. Daar komt bij dat verhuizen soms met brokken komt. Wanneer dit net het geërfde theetafeltje is waar u veel waarde aan hecht, is dit een erg onprettige gebeurtenis.

Met onze verhuishulp voorkomt u dit gevoel. Onze professionals zijn getraind in het vak waardoor ze precies weten hoe uw spullen verhuisd en vervoerd moeten worden. En los van uw spullen: het geeft u gemoedsrust zodat u zich bezig kunt houden met alle andere belangrijke zaken die komen kijken bij het verhuizen. Denkt u bijvoorbeeld aan het noteren van de meterstanden en het doorgeven van uw verhuizing bij de gemeente Groningen. Alle voordelen op een rij:

Veilige verhuizing van uw dierbare en kostbare spullen
U kiest zelf wat u door ons laat doen
U bespaart tijd
Een passende verhuiswagen

Erkende Verhuizer

Voldoende en geschikte verhuisdozen

Een offerte op maat tegen een vriendelijke prijs

Verhuizing verzekerd

Verzekerd verhuizen

Wanneer u voor ons kiest, vinden wij het belangrijk dat u het gevoel heeft dat het goed komt! Wij doen er alles aan om uw spullen zorgvuldig te verhuizen. Mocht er toch schade ontstaan ondanks deze zorgvuldigheid, dan bent u bij ons natuurlijk goed verzekerd. Die service bieden we u wanneer u onze professionals inhuurt.

Om te zorgen dat u een zeker en veilig gevoel krijgt, maken wij gebruik van de beste verhuismaterialen. Deze materialen hebben mensen meestal zelf niet in huis. Niet voor niks is dit een van de redenen waarom onze klanten naar onze verhuishulp hebben gevraagd.

We maken bijvoorbeeld voor het tillen van zware voorwerpen gebruik van verhuisliften en verhuishulpjes. Ook gebruiken we verhuisdekens en inpakmateriaal om uw spullen met zorg over te brengen. De professionele materialen, samen met onze ruime ervaring in verhuizen maken dat wij u geruststellen tijdens de verhuizing.

Wat doet een verhuishulp?

Het is aan u om te bepalen waar u onze professionele verhuishulp voor inzet. Zo kunt u er voor kiezen om onze collega’s al uw zware of moeilijk te tillen spullen te laten verhuizen. Denkt u bijvoorbeeld aan de koelkast en de wasmachine. Of die grote kledingkast die u tóch graag mee wilt nemen in plaats van een nieuwe te kopen.

Los van het tillen van zware meubelen wilt u misschien dat sommige meubelen gedemonteerd worden. In zijn geheel verhuizen gaat soms ten koste van de stevigheid van meubelen. Door ze te demonteren kunt u ze opnieuw gebruiken in uw nieuwe huis. Ook daar kunt u onze verhuishulp voor huren.

En over monteren gesproken. Wellicht heeft u in uw nieuwe huis behoefte aan een klusjesman. Ook daar kunnen wij u bij helpen.

koffie pauze verhuizen

Inboedel opslaan

Verhuizen betekent niet altijd dat u de inboedel van uw oude huis meteen naar het nieuwe huis kan verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

  • Samenwonen waarbij twee inboedels worden samengevoegd
  • Een verbouwing van het nieuwe huis waardoor u er nog niet in kunt trekken
  • Een (tijdelijk) kleinere woning waarin u niet voldoende ruimte heeft

Wat de reden ook is, wij bieden u de oplossing in de vorm van tijdelijke opslag die u naast onze verhuishulp kunt huren. Uiteraard kunt u onze verhuishulp vragen om uw inboedel naar de tijdelijke opslag te brengen. Wilt u meer weten over de opslag mogelijkheid? Kijk dan gerust op onze pagina over inboedel opslaan.

Kosten van onze service

Wij begrijpen dat verhuizen niet alleen een drukke, maar ook een dure periode is. Logisch dat u daarom van tevoren graag wilt weten wat de kosten zijn van de verhuizing.

Om u een indicatie te geven van de kosten kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Omdat elke verhuizing maatwerk is, werken wij niet met vooraf vastgestelde prijzen. Het is immers aan u om te bepalen welke hulp u van ons nodig heeft. Wij zorgen er vervolgens voor dat u ook alleen betaald voor de hulp die u van ons krijgt.

Vraagt u een offerte aan? Geef dan ook zo nauwkeurig mogelijk aan welke hulp u van ons wilt. Wij reageren razendsnel met een vriendelijk tarief!

1100+ tevreden klanten

Verhuizen met Snel en Wel

U zei: verhuishulp gezocht? Kiest u voor een verhuizing met Snel en Wel, dan kiest u voor twee energieke verhuizers die zeven dagen per week voor u klaarstaan. Flexibiliteit is één van onze speerpunten omdat een verhuizing nooit goed uitkomt. U bepaalt dus op welke dag en op welk tijdstip u ons nodig heeft.

Met ruim zeven jaar ervaring in het ‘verhuisvak’ zorgen wij dat uw verhuizing zorgeloos verloopt. Service en kwaliteit staan bij ons voorop en is dé reden waarom klanten zo tevreden met ons zijn!

Wij zien uw aanvraag enthousiast tegemoet. Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Uiteraard mag u ons ook bellen op 050 234 0120 binnen onze openingstijden. Liever whatsappen of heeft u een vraag buiten onze openingstijden die u toch snel beantwoord wilt hebben? Stuur dan een (WhatsApp)bericht naar +316 387 478 03. Wij zitten voor u klaar om uw vraag over verhuishulp, of een ander onderwerp snel te beantwoorden!

Waarom mensen voor ons kiezen:

Erkende Verhuizer

Uitstekende service voor een voordelige prijs
Persoonlijke benadering
Wilt u meer informatie? neem dan gerust contact op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden

Hulp nodig met verhuizen?

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we u helpen?