Vraag een offerte aan:

Verhuislift

Heeft u een verhuislift, ook wel ladderlift of meubellift genoemd, nodig voor uw aanstaande verhuizing? Snel en Wel Verhuizingen in Groningen biedt naast vakkrachten ook verhuur van een verhuislift aan.

Of u nu in Groningen, Friesland of Drenthe verhuist, met behulp van een ladderlift wordt de verhuizing een stuk makkelijker en aangenamer. Helemaal wanneer u vanuit een appartement op hoogte moet verhuizen, is een verhuislift essentieel. 

UITERMATE FLEXIBEL

7 dagen per week beschikbaar​

Opslag service

Voor een lange of korte periode

Prijs-Kwaliteit

Voordelig geprijsd, uitstekende kwaliteit

Voordelen van een verhuislift

Wanneer u al eerder gebruik heeft gemaakt van een verhuislift, weet u hoeveel makkelijker uw verhuizing wordt. Op de eerste plek scheelt het natuurlijk een hoop zwaar tilwerk. Maar dit is niet het enige voordeel.

Door het gebruik van een lift speciaal voor het verhuizen voorkomt u schade aan uw meubelen en interieur. Deze schade ontstaat meestal door meubelstukken te stoten tegen muren en kozijnen, of omdat meubels vallen tijdens het tillen. Door de grote reikwijdte van onze Paus verhuislift mijdt u veel muren en kozijnen waar u de meubelstukken normaalgesproken langs moet tillen.

Alle voordelen op een rij:

  • Fysiek minder zwaar verhuizen
  • Voorkomt schade aan interieur en uw (nieuwe) huis
  • Sneller verhuizen
  • Verhuizen op hoogte mogelijk tot wel 18 meter
  • Veilig verhuizen doordat u geen zware objecten hoeft te tillen
  • Flexibel in te zetten door onderstel met wielen

Waar gebruikt u de verhuislift voor?

Verhuizen is zwaar werk. Iedereen die al eens eerder verhuisd is weet dat een banken en eettafels nog zwaarder dan ze er uit zien. Naast de zware voorwerpen zijn er nog de moeilijk hanteerbare objecten. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan een tweepersoons matras of grote spiegels.

Voor deze voorwerpen is de verhuis lift ideaal, maar denkt u bijvoorbeeld ook aan de volgende voorwerpen:

 • Boekenkasten
 • Fauteuil
 • Dressoir
 • Kledingkasten (al dan niet gedemonteerd)
 • Overvolle verhuisdozen
 • Wasmachine
 • Vaatwasser

De Paus verhuislift heeft een draagvermogen van 250 kg. Elk voorwerp wat veilig op het laadplateau geladen kan worden, kan worden verplaatst met onze lift. Dit maakt uw verhuizing gegarandeerd makkelijker!

Verhuislift

Inclusief vakkracht voor de bediening

Onze Paus verhuislift huren doet u inclusief een vakkracht voor de bediening. Naast het feit dat de lift uw verhuizing makkelijker moet maken, willen wij garanderen dat u veilig kunt verhuizen. Omdat het gaat om een professioneel gereedschap, leveren we samen met de lift een vakkracht voor de bediening. Het laatste wat u wilt, is dat u door het bedienen van de lift tijd verliest of schade maakt.

Doordat onze professional de lift snel en efficiënt bedient, heeft u zelf altijd de handen vrij om de verhuizing in goede banen te leiden. Op momenten dat de verhuislift niet bediend hoeft te worden helpt onze verhuizer u uiteraard ook met verhuizen. Zo heeft u niet alleen een ladderlift, maar ook een paar extra handen voor de verhuizing.

Heeft u behoefte aan nog meer helpende handen? Geen probleem! Snel en Wel kan uw volledige verhuizing uit handen nemen, of u kunt gebruik maken van onze verhuishulp. Zo heeft u altijd voldoende helpende handen voor uw verhuizing.

Kosten voor de huur van de ladderlift

De uiteindelijke kosten van het gebruik van de verhuislift hangt af van uw verhuizing. De kosten van de verhuislift, inclusief een verhuizer die de lift voor u bestuurt, zijn €92,- per uur. Afhankelijk van de hoeveelheid spullen die verhuisd moeten worden, maken wij met u een inschatting over hoe lang u de lift nodig heeft.

Binnen de stad Groningen rekenen we geen voorrijkosten. Wanneer u buiten de stad woont maken wij een berekening op maat.

Snel en Wel verhuishulp 3

Verhuislift huren in Groningen bij Snel en Wel verhuizingen

Bij Snel en Wel verhuizingen huurt u niet alleen een professionele verhuislift. Wij verzorgen al ruim 7 jaar verhuizingen in en om Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en senioren verhuizingen. Bij ons is uw verhuizing in goede handen. Of u nu op een doordeweekse dinsdag of op zondag wilt verhuizen, wij staan voor u klaar. Ook in de late middaguren en avonduren.

Als u de verhuislift wilt huren kunt u het beste contact met ons opnemen via het contactformulier. Bovenaan het formulier kunt u aangeven dat het gaat om de verhuislift. Geeft u het op die manier aan in het contactformulier, dan herkennen wij uw vraag makkelijk zodat we er adequaat op kunnen reageren.

Heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen op 050 234 0120 (tijdens openingstijden) of te allen tijde een Whatsapp bericht sturen op +316 387 478 03. Wij staan voor u klaar met al uw vragen over de verhuislift.

 

Waarom mensen voor ons kiezen:


7 dagen per week beschikbaar
Uitstekende service  voor een voordelige prijs
Persoonlijke benadering

Wilt u meer informatie? neem dan gerust contact op via het formulier, dan bespreken wij graag de mogelijkheden

Schuiven naar boven