Vacature: Verhuizer

Locatie

Bedrijvenweg 6a, 9791DE,
Ten Boer

Uren

24-40 uur per week

Salaris

Je ontvangt een eerlijk salaris

Uitermate Flexibel

Flexibel inzetbaar

Functieomschrijving

Als verhuizer ben je een belangrijk onderdeel van ons team en draag je bij aan de tevredenheid van onze klanten. Je gaat samen met collega’s aan de slag om inboedels zorgvuldig te verplaatsen, waarbij teamwork en efficiëntie centraal staan. Het werk is fysiek uitdagend, maar ook gezellig en afwisselend.

koffie pauze verhuizen

Over Snel en Wel Verhuizingen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen. Met een team van enthousiaste en energieke medewerkers zorgen we ervoor dat verhuizingen soepel en professioneel verlopen. Onze organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer en een team van jonge, gedreven mensen.

Over Snel en Wel Verhuizingen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen. Met een team van enthousiaste en energieke medewerkers zorgen we ervoor dat verhuizingen soepel en professioneel verlopen. Onze organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer en een team van jonge, gedreven mensen.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Laden en lossen van verhuiswagens
  • Monteren en demonteren van meubels
  • Zorgvuldig inpakken en beschermen van goederen
  • Klantgerichte en vriendelijke omgang met klanten

Functie eisen

Fysiek sterk en in staat om zwaar werk te verrichten Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden Flexibel inzetbaar en bereid om op verschillende locaties te werken Klantvriendelijk en representatief Bezit van B rijbewijs is een pré

Wat bieden wij

Een afwisselende en dynamische werkomgeving Een jong en gezellig team Marktconform salaris volgens de CAO transport en logistiek Mogelijkheid tot doorgroeien binnen het bedrijf

Hoe wij werken

Offerte aanvragen

U neemt contact met ons op en vraagt een offerte aan

w

Maatwerk

We komen langs om de verhuizing te bespreken

Offerte ontvangen

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Verhuizen

De verhuizing kan beginnen

Solliciteer direct

Ben jij de gemotiveerde verhuizer die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar tristan@snelenwel.nl .

We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Marco Venema

“Heel erg tevreden over de gang van zaken! Ik was zeer gestresst om mijn aquarium te verhuizen. Achter af was de stress nergens voor nodig geweest, ze hebben het top gedaan, zeer rustig / voorzichtig en goed gecommuniceerd onderling en mischien net zo belangrijk de voordeligste van de 6 verhuisbedrijven die ik gevraagd heb! Tot de volgende keer!”

Grue Fodder

“Ik heb vanochtend contact met Snel en Wel gehad over het verhuizen van een bank via het balkon (paste niet door het trapgat). Ik werd vriendelijk te woord gestaan, en er werd goed meegedacht. Vanmiddag om twee uur zijn ze al langs geweest, en hebben ze mij snel en professioneel geholpen. De bank staat inmiddels keurig netjes op zijn plek. Zéér tevreden.”

Jolanthe Andelbeek

“Wij zijn gister verhuisd en wat fijn dat de mannen van snel en wel ons hielpen. Enorm vriendelijk en behulpzaam. We hebben zonder stress de dag beleefd. Alles met evenveel zorg en voorzichtigheid en toch heel rap. Geweldig, bedankt heren!”

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we u helpen?