Vacature: Zaterdag-dozenroute en doordeweekse verhuishulp

Locatie

Bedrijvenweg 6a, 9791DE,
Ten Boer

Uren

Op afspraak

Salaris

Je ontvangt een eerlijk salaris

Uitermate Flexibel

Flexibel inzetbaar

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Ons verhuisbedrijf is op zoek naar een enthousiaste medewerker die op zaterdagen de dozenroutes wil verzorgen en die daarnaast beschikbaar is om doordeweeks te assisteren bij verhuizingen.

koffie pauze verhuizen

Over Snel en Wel Verhuizingen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen. Met een team van enthousiaste en energieke medewerkers zorgen we ervoor dat verhuizingen soepel en professioneel verlopen. Onze organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer en een team van jonge, gedreven mensen.

Over Snel en Wel Verhuizingen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen. Met een team van enthousiaste en energieke medewerkers zorgen we ervoor dat verhuizingen soepel en professioneel verlopen. Onze organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer en een team van jonge, gedreven mensen.

Taken en verantwoordelijkheden

Dozenroute:

Het veilig en efficiënt vervoeren van verhuisdozen naar hun bestemming. Klantgericht en professioneel omgaan met klanten. En verantwoordelijkheid voor de voertuigconditie en veiligheid

Verhuishulp:

  • Assisteren bij verschillende aspecten van verhuizingen
  • Zorgvuldig in- en uitladen van meubels en goederen
  • Verzekeren van de veiligheid van goederen en klanten

Functie eisen

Beschikbaar op zaterdag
Minimaal rijbewijs B
Goede rijvaardigheid
Enthousiasme, betrouwbaarheid en fysieke fitheid
Klantvriendelijke instelling
Bereidheid om in een dynamische omgeving te werken

Wat bieden wij

Een afwisselende en dynamische werkomgeving Een jong en gezellig team Marktconform salaris volgens de CAO transport en logistiek Mogelijkheid tot doorgroeien binnen het bedrijf

Hoe wij werken

Offerte aanvragen

U neemt contact met ons op en vraagt een offerte aan

w

Maatwerk

We komen langs om de verhuizing te bespreken

Offerte ontvangen

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Verhuizen

De verhuizing kan beginnen

Solliciteer direct

Als jij aan bovenstaande eisen voldoet en graag deel wilt uitmaken van ons team, aarzel dan niet om te solliciteren! Stuur je cv en een korte motivatiebrief naar info@snelenwel.nl .

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als een waardevolle aanvulling op ons verhuisbedrijf!

Marco Venema

“Heel erg tevreden over de gang van zaken! Ik was zeer gestresst om mijn aquarium te verhuizen. Achter af was de stress nergens voor nodig geweest, ze hebben het top gedaan, zeer rustig / voorzichtig en goed gecommuniceerd onderling en mischien net zo belangrijk de voordeligste van de 6 verhuisbedrijven die ik gevraagd heb! Tot de volgende keer!”

Grue Fodder

“Ik heb vanochtend contact met Snel en Wel gehad over het verhuizen van een bank via het balkon (paste niet door het trapgat). Ik werd vriendelijk te woord gestaan, en er werd goed meegedacht. Vanmiddag om twee uur zijn ze al langs geweest, en hebben ze mij snel en professioneel geholpen. De bank staat inmiddels keurig netjes op zijn plek. Zéér tevreden.”

Jolanthe Andelbeek

“Wij zijn gister verhuisd en wat fijn dat de mannen van snel en wel ons hielpen. Enorm vriendelijk en behulpzaam. We hebben zonder stress de dag beleefd. Alles met evenveel zorg en voorzichtigheid en toch heel rap. Geweldig, bedankt heren!”

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we u helpen?