Woningontruiming

Het is niet altijd mogelijk om een woningontruiming zelf uit te voeren. Dit kan verschillende redenen hebben. Het komt vaak omdat de huurder of eigenaar van de woning fysiek niet in staat is de werkzaamheden uit te voeren of te emotioneel is onder de situatie. Wij zorgen voor de ontruiming van uw huis zonder dat u zelf nog ergens omkijken naar hebt. Snel en Wel Verhuizingen is de partij voor uw woningontruiming!

Woningontruiming op maat

Iedere ontruiming is verschillend, wij bieden daarom woningontruimingen op maat waarbij we rekening houden met uw persoonlijke wensen en eisen. Huizen, inboedels en situaties verschillen allemaal van elkaar. En natuurlijk is geen enkele persoonlijke situatie hetzelfde. Tijdens een woningontruiming wordt de woongelegenheid leeggemaakt en verhuur- of verkoopklaar gemaakt.

Verschillende woningontruimingen

Er zijn verschillende soorten ontruimingen die wij uitvoeren:

  • Ontruiming voor particulieren (volledig of gedeeltelijk)
  • Bedrijfsontruiming
  • Garage(box) ontruiming
  • Ontruiming seniorenwoning
  • Woningontruiming na overlijden
  • Spoedontruimingen

Samen met u kijken we naar uw situatie en bieden we een oplossing die daarop aansluit.

Snel en Wel Verhuizingen is gespecialiseerd in het ontruimen van volledige woningen. Denk hierbij aan het ophalen van uw inboedel, (grondig) schoonmaakwerk, schilder- en herstelwerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat u volledig ontlast wordt tijdens deze klus. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw woningontruiming? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Ontruiming woning zonder losse eindjes

Wij verzorgen de ontruiming van uw woning, zonder dat er nog sprake is van losse eindjes. Bij een ontruiming van een woongelegenheid moet er bijvoorbeeld besloten worden wat er met de inboedel moet gebeuren. Er zijn een aantal opties:

De keuze is aan u. Wij kunnen u in alle gevallen verder helpen en zorgen ervoor dat er niks achterblijft in de woning. Zodra de woning leeggehaald is zijn er vaak nog vloeren die verwijderd moeten worden. Denk hierbij aan laminaat vloeren of vloerbedekking. Ook deze kunnen wij volledig voor u verwijderen en afvoeren. Sommige woningen dienen slechts bezemschoon opgeleverd te worden, maar sommige woningen dienen grondig gereinigd te worden. Dit is allebei geen enkel probleem. Onze specialisten leveren de woning volledig conform wens aan u op.

Veel huurwoningen dienen opgeleverd te worden met witte muren en zonder boorgaten. Ook dit soort schilder- en herstelwerkzaamheden kunnen wij ook voor u uitvoeren. Op deze manier wordt de ontruiming van uw woning uitgevoerd zonder dat u er nog werk van hebt.

Woning ontruimen voor woningbouwvereniging

Snel en Wel Verhuizingen is dé aangewezen partij voor woningbouwverenigingen om mee samen te werken voor woningontruimingen. Wij zorgen ervoor dat een woning na bijvoorbeeld een overlijden of huisuitzetting weer bewoonbaar wordt voor de volgende huurder.

Doordat alle werkzaamheden die bij een ontruiming horen onder één dak uitgevoerd worden, weet u precies waar u aan toe bent qua tijd en kosten. Dit is efficiënter en voordeliger dan het inschakelen van een ontruimer, een schoonmaakbedrijf en een klusbedrijf. Wij kunnen ervoor zorgen dat de woning binnen afzienbare tijd weer bewoonbaar wordt gemaakt en weer in de verhuur kan.

Woning ontruimen na een overlijden

Wanneer u een woning moet ontruimen na een overlijden is dit vaak een extra vervelende situatie. Er zijn vaak veel emoties bij de nabestaanden en in deze periode zijn de nabestaanden vaak ook nog bezig met andere regelzaken in verband met het overlijden.

We komen vaak situaties tegen waarbij de nabestaanden door de emoties of fysieke omstandigheden zelf niet in staat zijn om de woningontruiming (in korte tijd) zelf uit te voeren. Wanneer dit het geval is, is het een verstandige keuze om een ontruimingsbedrijf in te schakelen.

In sommige gevallen moet er een gespecialiseerde schoonmaak plaatsvinden. U kunt dit aan ons overlaten! Wanneer er geen specialistische schoonmaak uitgevoerd wordt kan dit gevolgen hebben voor de gezondheid van de volgende bewoner van de woning.

Inboedel tijdelijk opslaan en andere mogelijkheden

Mochten de nabestaanden niet op dat moment kunnen bepalen wat ze met de inboedel willen, maar moet dit wel uit de woning verwijderd worden? Dan is het ook mogelijk om de inboedel in een opslag te laten plaatsen. U kunt dan op een later moment nog bepalen of de inboedel verkocht, gedoneerd, vernietigd of behouden moet worden.

In bepaalde gevallen zijn er geen nabestaanden. Ook voor dit soort situaties schakelen wij met bijvoorbeeld een mentor of woningbouwvereniging om te zorgen dat de woning gereed gemaakt wordt om weer te verhuren of te verkopen.

Wij hebben inmiddels jarenlang ervaring en helpen u graag zodat u geen zorgen heeft rondom de woning ontruiming na een overlijden.

1100+ tevreden klanten

Woningontruiming – Alles onder één dak

Bij Snel en Wel Verhuizingen vindt u dus alles voor uw woningontruiming onder één dak. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten, zijn we al heel veel verschillende situaties tegen gekomen en kunnen wij u waar nodig adviseren.

Daarnaast is het voordeliger en efficiënter om voor een woningontruiming alles door één partij uit te laten voeren. Op zoek naar een partij die u kan helpen met uw woningontruiming? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!

Waarom mensen voor ons kiezen:

Erkende Verhuizer

Uitstekende service voor een voordelige prijs
Persoonlijke benadering
Wilt u meer informatie? neem dan gerust contact op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden

Hulp nodig met verhuizen?

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we u helpen?