Bedankt voor uw bericht

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tristan

Tristan@snelenwel.nl

Thomas

Thomas@snelenwel.nl

Hw Bos

"Je hebt snel een afspraak om te bespreken wat je wilt verhuizen ,waarheen en wanneer en wat de kosten zijn. Krijgt gelijk een offerte toegestuurd. De verhuizers zijn punctueel en snel. Mijn grootste zorg was mijn enorm grote kast van 3.50 m en 2.34 hoog. Maar dat hebben de mannen goed voor elkaar gekregen. Zelfs heb ik nog een doos bonbons gekregen als welkom in mijn nieuwe woning."

Terence Mulder

“Leuke club jongens, en zijn zeker goed in hun vak. We raden ze aan als je snel en wel wilt verhuizen! Nogmaals bedankt!.”

Marlies Prins

“Super goede ervaring met Snel en Wel Verhuizingen! Werken vlot, aardige mannen en snelle/gemakkelijke communicatie. Aanrader!”

Saskia de Jonge

“Mijn schoonmoeder werd versneld opgenomen in een verzorgingstehuis, haar overvolle flat moest uitgeruimd en wij gingen nog op vakantie. Stress!
Die is sterk verminderd door de aanpak van de mensen van Snel en Wel. Ze reageren snel, ondersteunend (het komt goed!), meelevend (hoe bevalt het uw schoonmoeder op haar nieuwe adres?) en gaan zorgvuldig met de spullen om. Bovendien zijn het allemaal hele aardige en vrolijke mensen. Een aanrader!”

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we u helpen?