Handyman

Een handyman biedt u tijdens uw verhuizing de ondersteuning die u nodig heeft voor allerlei klusjes waar u zelf niet aan toe komt. Wanneer u druk bezig bent met het organiseren van uw verhuizing, kan onze handyman uw meubelen demonteren of een gordijnrail van het plafond schroeven. Dit bespaart u tijd en tegelijkertijd wordt uw woning netjes afgeleverd, doordat onze collega van alle handige gereedschappen voorzien is.

Een handyman voor uw verhuizing

Onze handyman is er speciaal voor uw verhuizing. Dat betekent dat u onze collega dan ook voor allerlei klusjes bij uw verhuizing in kunt zetten. Omdat hij dit elke week doet, kan hij de klusjes snel en efficiënt uitvoeren. Voor u prettig, omdat u daardoor zorgeloos kunt verhuizen én u weet zo dat u uw oude woning netjes achterlaat.

Wanneer u aankomt in uw nieuwe woning kunt u ook gebruik maken van de diensten van de handyman. Zo kan hij uw eerder gedemonteerde gordijnrail weer ophangen, maar denk ook aan het aansluiten van uw tv, soundbar en andere elektronica.

Wanneer er geen klusjes voorhanden zijn, helpt onze collega uiteraard gewoon met het sjouwen en terugplaatsen van uw meubelen. Wij doen er alles aan om u snel en zorgeloos te laten verhuizen.

Handyman inhuren bij Snel en Wel

Snel en Wel verhuizingen verzorgd al ruim 7 jaar verhuizingen in en rondom Groningen. We doen dat op het moment dat het u uitkomt. Daarom staan wij op alle dagen van de week voor u klaar, ook in de avond.

Wilt u tijdens uw verhuizing gebruik maken van de diensten van onze handige collega? Via het onderstaande formulier kunt u makkelijk een aanvraag doen. Het maakt niet uit of het nu gaat om een particuliere verhuizing of een senioren verhuizing, onze collega zorgt ervoor dat u prettig en snel verhuist. Indien nodig kunt u bij ons zelfs een verhuislift huren.

Heeft u nog vragen, bel dan gerust naar 050 234 0120 (tijdens openingstijden). Ook kunt u een Whatsapp bericht sturen op elk moment van de dag naar +316 387 478 03. We wensen u een voorspoedige verhuizing met hulp van onze handyman.

1100+ tevreden klanten

Waarom mensen voor ons kiezen:

Erkende Verhuizer

Uitstekende service voor een voordelige prijs
Persoonlijke benadering

Hulp nodig met verhuizen?

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we u helpen?