Van een volledige verhuisservice tot het huren van een verhuislift

Voordelen verhuisbedrijf

Verhuizingen zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Niet voor niks is elke verhuizing voor een verhuisbedrijf een kwestie van maatwerk en vereist elke verhuizing een uniek draaiboek. Verder hangt het heel erg af van iemands persoonlijke situatie of hij zelf kan verhuizen met behulp van vrienden en familie of niet. 

Snel en Wel schiet u in elke situatie te hulp. Als het nodig is verzorgen we de hele verhuizing van het maken van het draaiboek tot het sjouwen van uw meubels. Maar ook wanneer u zelf een deel van de verhuizing kunt doen, kunt u gebruik maken van (één van) onze diensten. Iets wat bij senioren verhuizingen veel minder voorkomt dan bij particuliere verhuizingen

De voordelen van een verhuisbedrijf inhuren

Om te besluiten of u wel of niet een verhuisbedrijf in moet schakelen, is het belangrijk om te weten wat een verhuisbedrijf voor u kan betekenen. Verhuizen is namelijk meer dan alleen het verplaatsen van uw meubelen met een verhuiswagen. 

Een verhuisbedrijf helpt u met: 

  • Het maken het maken van een goed draaiboek zodat u niets belangrijks vergeet.
  • U bespaart een hoop tijd die u kunt besteden aan andere zaken rondom de verhuizing
  • Door een verhuisbedrijf in te huren beschikt u meteen over een geschikte verhuiswagen die u niet meer apart hoeft te regelen.
  • U bent verzekerd tegen schade en ongelukken.
  • Een verhuisbedrijf beschikt over alle nodige materialen voor de verhuizing die u daardoor niet apart hoeft te huren.

Natuurlijk kunt u een goede reden hebben om het grootste deel van de verhuizing toch zelf te doen. Voor het deel wat dan nog niet lukt, schieten wij u graag te hulp.

Verhuishulp inschakelen

Voor sommige mensen is het niet alleen een kwestie van kosten besparen, maar ook een kwestie van vertrouwen. Natuurlijk beloven wij u heel zorgvuldig met uw spullen om te gaan, maar wanneer u mensen heeft die u kunnen helpen met de verhuizing zijn wij niet altijd nodig. Als u dan toch behoefte heeft aan een ervaren verhuizer die uw vrienden helpt om de verhuizing in goede banen te leiden, dan kunt u gebruik maken van onze verhuishulp

Eén van onze collega’s komt u dan helpen bij de verhuizing, zodat u altijd zeker weet dat er een ervaren verhuizer aanwezig is wanneer u even niet meer weet hoe u het moet aanpakken. Hij kan u bijvoorbeeld ook helpen bij het maken van een goede planning, zodat alles in de goede volgorde wordt verhuisd.

Maak gebruik van een verhuislift 

Al heeft u nog zoveel familie en vrienden, een servieskast via zes trappen naar beneden tillen is nooit een makkelijke klus. Tenzij u beschikt over een verhuislift

Snel en Wel beschikt ook over een verhuislift waar u gebruik van kunt maken. Deze ladderlift tilt meubels of witgoed tot maar liefst 250 kilogram moeiteloos voor u naar beneden vanaf de derde verdieping. Niet alleen scheelt u dit een heleboel moeite en mogelijke blessures, maar u maakt de kans op schade aan uw interieur ook aanzienlijk kleiner. Dat is een prettige gedachte, als u ook in uw nieuwe huis nog jarenlang wilt genieten van uw meubels. 

Niet handig? Huur een verhuis klusjesman in

Heeft u genoeg tilkracht ingeschakeld om uw meubelen te tillen en te verplaatsen, dan blijft er nog één uitdaging over tijdens de verhuizing: klusjes. Verhuisklusjes bestaan uit het afschroeven van de gordijnrails, tot het afkoppelen van de waterleiding van uw witgoed en het weer aansluiten van uw elektra. Helemaal nu huizen steeds meer ‘smart’ apparatuur bevatten is dit geen eenvoudige klus. 

Onze verhuizers hebben inmiddels veel ervaring met ‘smart’ huizen en apparatuur en helpen u graag met het heraansluiten van uw apparatuur. Heeft u een handyman nodig? Op de handyman pagina vindt u er alle nodige informatie over.  

Maak gebruik van opslagruimte

Wanneer u gaat verhuizen naar een kleiner huis is het goed denkbaar dat u niet al uw inboedel kwijt kunt. Het kan ook zijn dat u eerst tijdelijk naar een andere woning verhuist voordat u in uw nieuwe woning trekt. U wilt dan liever niet alle meubelen twee keer verplaatsen, waardoor u tijdelijke inboedel opslagruimte nodig heeft. 

Ook dan kunnen wij u de helpende hand bieden met onze opslagruimte. Van tevoren kunt u dan een periode afspreken voor de duur, zodat u uw definitieve nieuwe woning op tijd kunt inrichten. 

Conclusie

Niet iedereen heeft de volledige verhuisservice nodig voor een verhuizing. Daar tegenover staat dat een volledige verhuisservice wel een aantal voordelen biedt ten opzichte van zelf verhuizen. Welke optie het meest geschikt is hangt af van de situatie: vooral kleine verhuizingen worden vaak zelf gedaan, terwijl grotere verhuizingen vaak worden gedaan door verhuisbedrijven. Ook omdat de kans op brokken bij grotere verhuizingen groter is, is het inschakelen van een verhuisbedrijf verstandig omdat schade dan verzekerd is.

Zelf verhuizen betekent gelukkig nooit helemaal zelf, want bij veel verhuisbedrijven kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld een verhuislift, een verhuishulp of een klusjesman waardoor de verhuizing veel eenvoudiger gaat. 

Misschien vindt u dit ook interessant

Hulp nodig met verhuizen?

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we u helpen?